هفت کلید مهم برای یادگیری زبان انگلیسی

کلید اول: واقع‌بین باشید.

برای شروع استفاده از هفت کلید ابتدا هدفی ساده و دست‌یافتنی برای خود تعیین کنید. توصیه می‌کنیم روزانه 10 لغت را انتخاب کنید و هنگام صحبت با دیگران از آن‌ها استفاده کنید. سپس به‌تدریج به یادگیری گرامر بپردازید.

کلید دوم: یادگیری زبان انگلیسی را به یکی از تغییرات اساسی در زندگی خود تبدیل کنید.

به خاطر داشته باشید که ثبات و پشتکار در یادگیری هر زبان عامل تعیین‌کننده بین افراد موفق از افراد معمولی است. به یکی از مهارت‌های زبان ( شنیدن، خواندن، نوشتن یا صحبت کردن) عادت کنید و همواره سعی کنید در هر شرایطی حتی هنگام خستگی، بیماری، ناکامی و … این هفت کلید را دنبال کنید.

کلید سوم: خانه‌ای از زبان انگلیسی برای خود بنا کنید.

یادتان باشد هر چه بیشتر یک‌زبان را وارد زندگی روزمره خودنمایید، مغز شما آن زبان را به‌عنوان چیزی ارزشمند در نظر می‌گیرد. از هر فرصتی استفاده کنید و خود را در معرض آن زبان جدید قرار دهید( گوش کردن و خواندن). نام خارجی تمام اشیا موجود در منزل خود را با برچسب مشخص سازید. اگر برای فرزند خود داستانی می‌خوانید سعی کنید متن خارجی آن داستان را برایش بخوانید. فیلم‌ها را با زیرنویس خارجی تماشا کنید و بالاخره، برای یک دوست خیالی بخشی از کارهای روزمره‌تان را با مرور هفت کلید تعریف کنید.

مطالعه کنید  راه های افرایش انگیزش

کلید چهارم: فن‌آوری را به خدمت بگیرید.

زبان گوشی همراه، لپ تاب، آی پد و هر وسیله کامپیوتری دیگری که در اختیاردارید را بر اساس آن زبان خارجی تنظیم کنید. به این طریق ظرف مدتی کوتاه قادر به یادگیری تعداد زیادی لغت از طریق این ابزارها خواهید بود. همچنین می‌توانید از آموزش‌های موجود در اینترنت برای جمع بندی هفت کلید کمک بگیرید.

کلید پنجم: در نظر داشته باشید که با یادگیری یک‌ زبان جدید در وازه‌ای از تجارب به رویتان باز می‌شود.

با یادگیری یک‌ زبان در واقع با تمام تجارب آن زبان آشنا می‌شویم. شما می‌توانید تمام چیزهای موردعلاقه خود را به فرصتی ناب جهت یادگیری زبان تبدیل کنید. مثل تماشای فیلم‌های موردعلاقه خود بدون دوبله یا زیرنویس فارسی. یا دیدن نسخه یک دستور آشپزی به زبان‌ اصلی.

کلید ششم: دوستان جدید پیدا کنید.

“تعامل” از کلیدی‌ترین عوامل هفت کلید در یادگیری هر زبان به‌حساب می‌آید. از طریق تعامل یاد می‌گیرید که به‌جای آنکه یک جمله را قبل از گفتن در ذهن خود ترجمه کنید آن جمله یا فکر را بدون واسطه بیان کنید. دوستانی بیابید که زبان‌اصلی آن‌ها خارجی است. برای یافتن چنین افرادی می‌توانید به سایت‌های زیر مراجعه نمایید.

کلید هفتم: از اشتباه کردن نهراسید.

ترس از اشتباه کردن از رایج‌ترین موانع یادگیری هر زبان است. استاد جاوید در جلسات آموزش زبان انگلیسی همیشه بر این نکته تایید می‌کنند. باید بدانید که خارجی زبان‌ها هنگام برخورد با غیر خارجی زبان‌ها با حس دلسوزی برخورد می‌کنند. آن‌ها از هر تلاش شما به‌منظور یادگیری زبانشان استقبال می‌کنند و حاضرند به شما کمک کنند. اگر نگران مکالمه با افراد هم سن و سال خود هستید، راه‌حل بسیار ساده در هفت کلید آن است که با یک فرد خیلی کم سن و سال‌تر از خود صحبت کنید کسی که در آن زبان هم‌سطح شماست. و آخرین نکته هفت کلید در این راه صبور باشید. سه کار را همواره به خاطر بسپارید تمرین، تمرین و تمرین . هر چه بیشتر صحبت کنید صحبت کردن شما بیشتر شبیه بومی زبان‌ها خواهد شد و درنتیجه قادر خواهید بود با همه گروه‌های به‌راحتی صحبت کنید.

شما چه نظری دارید؟